Basgitaar bouwer Reyer de Vries

Reyer de Vries, dat ben ik, een basgitaar bouwer in Amsterdam. Mijn missie is instrumenten bouwen die inspireren door karakter en fantastische bespeelbaarheid. Ook voor het afstelwerk en reparaties geldt: een gitaar is er om te inspireren, niet om te frustreren. Daarom ben ik pas tevreden als ik het maximale uit een gitaar heb gehaald. Naast gitaarbouw ben ik ook gericht op gitaarreparatie en gitaarafstel.

Gitaarreparatie

Naast basgitaar bouwer kan je bij mij ook terecht voor het repareren van je gitaar:

  • Het herstellen van gebroken halzen;
  • Herfretten;
  • Herstellen van defecte stemmechanieken;
  • Vlakken van de frets;
  • Herstellen van defecte elektronica of pickups;
  • En nog veel meer.

Al mijn gitaren hebben een levenslange garantie op de constructie. En daarnaast een jaar lang gratis afstel service, dat zijn twee afstelbeurten.

Jouw basgitaar op maat

Reyer de Vries basgitaren worden met grote zorg voor detail en kwaliteit in mijn eigen atelier gebouwd. Als basgitaar bouwer heb ik bijzondere aandacht voor het fretwerk en de afstelling. Hiermee zijn Reyer de Vries gitaren onderscheidend van de meeste fabrieksgitaren. Bij alle gitaren wordt er gebruik gemaakt van de beste houtsoorten en hoogwaardige hardware en pickups. Zelfs op de zeer betaalbare Standard uitvoering vind je kwalitatieve merkonderdelen.

Neem contact op voor een afspraak

Wilt u graag meer weten over het repareren, afstellen of bouwen van een gitaar? Neem dan contact op met mij of kom eens een kijkje nemen in mijn gitaarwinkel in Amsterdam.

Vrijblijvend contact opnemen Stuur Reyer een e-mail