Gitaren

Modellen en uitvoeringen

Voor een handgebouwde gitaar kun je bij mij al terecht vanaf 795,- Je hebt dan de Standard in handen. Een gitaar met een die qua bespeelbaarheid en sound zeker niet onderdoet voor de duurdere fabrieksgitaren. De standard beschikt over kwaliteits hardware van Gotoh en made in USA pickups.

De Pro modellen zijn voorzien van de beste hardware die op dit moment op de markt is. De Pro modellen zijn bovendien uitgerust met pickups uit het topsegment (Klein, Amber, van Zandt, Lindy Fralin, Bare Knuckles, Voodoo, TV Jones) of uiteraard met handgewikkelde pickups uit mijn eigen atelier.

De Deluxe uitvoering is bedoeld voor de liefhebber van bijzondere houtsoorten en een exclusieve uitstraling. Een Deluxe model heeft een flamed of birdseye maple hals, en een schitterende curly, spalted of quilted maple top.

Het Standard en Pro model is in moderne of of vintage uitvoering verkrijgbaar. Het Pro modelis bovendien in aged/reliced uitvoering verkrijgbaar.

Wil je een specifieke uitvoering die op dit moment niet beschikbaar is, dan kan dat met een doorlooptijd van +/- 5 weken.
Model S
– Standard 895,-
– Pro 1195,-
– Pro Relic 1395,-
– Deluxe 1595,-
Model T
– Standard 795,-
– Pro 1095,-
– Pro Relic 1295,-
– Deluxe 1395,-